21 Janar 2019
 Facebook Twitter YouTube 
RAPORTO
Na kontaktoni në info@shkodrapress.com - E hene, 14 Prill 2014 16:36
Na shkruani për çdo shqetësim që doni të bëni publik në info@shkodrapress.com - E merkure, 10 Dhjetor 2014 22:36

Mania "Selfie", tashmë profesion që fitohet në një Kolegj të Londrës

Mania “selfie” nuk synon të jetë thjesht një trend i momentit i atyre që e kanë passion, por tashmë ajo synon të kthehet në një profesion më vete.

Kolegji “City Lit” në Londër filloi me një kurs të ri në program – “Arti i autoportretit”, që ofron bazat e fotografive të autoportretit.

Kursi që zgjat një muaj fillon në mars dhe bazohet në mësime teorike dhe praktike që do ta paraqesin artin e fotografisë dhe do t’ju ndihmojë studentëve ta kuptojë autoportretin si formë, shkruhet në përshkrimin e kursit.

Edhe pse mund të përfundojmë që ky është një lloj trajnimi për të bërë “selfie” të mirë, nga studentët kërkohen mjete të vërteta, e jo smartphone.

Çdo kandidat duhet të sjellë pajisjen e vet të fotografimit dhe duhet t’i dijë bazat e fotografisë.

Përveç “selfies”, studentët gjatë këtij muaji do të kenë ligjërata, prezantime, seminare, diskutime dhe punë në grupe. Kursi kushton 132 funta, përkatësisht 200 dollarë.

Shkodra Press

Lexuar 10666 here

Te pergjithshme

Qejt e rrugave

Qejt e rrugave

Rozafa Shpuza / Ata sfidojnë indiferentë zhumhurin qytetas e nuk bahen merak se kanë bjerrë amanetin...

Dritëhije

Dritëhije

Zija Vukaj/  Aty në pedonalen e qytetit tim, ku përqafohen dashuritë e feve të mëdha abrahamike,...

Njeriu që thotë “JO”

Njeriu që thotë “JO”

Nga Javier Cerkas Mena  Përgatiti Zija Vukaj   E dimë ç’është intelektuali: bëhet fjalë për një person që,...

SONDAZH

Ku do i bëni pushimet e verës?

Brenda Shqipërisë - 39.1%
Nuk do bëj pushime - 37.9%
Jashtë Shqipërisë - 23%

Votat totale: 87
The voting for this poll has ended on: 20 Aug 2015 - 16:03

VIDEO PROMO

VIDEO PROMO